Bluetooth sync seems to be intermittant - Mercedes GLE Forum
 
Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 04-22-2020, 08:57 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 2
(Thread Starter)
Bluetooth sync seems to be intermittant

Just picked up a 2017 GLE400 4matic the end of December. I've noticed that my phone doesn't always hook up to the stereo. Is there a setting somewhere I am missing that tells the system primary and secondary phones and to auto join?
SBAllan is offline  
post #2 of 3 (permalink) Old 10-17-2020, 06:57 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 6
Sometimes it can be the phone, try going to a service, maybe they have the answers
greg house is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-19-2020, 01:01 PM
Junior Member
 
Jeorge's Avatar
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 5
I would suggest you go to your service as I had similar issue
Jeorge is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes GLE Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome