suspension malfunction gle 350 amg - Mercedes GLE Forum
 
Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-23-2020, 03:08 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 1
(Thread Starter)
suspension malfunction gle 350 amg

Good morning All

Could you help me with an issue I have with my GLE 350 amg, I have just renewed the disc and pads on the car and since I have done this the car now say there is a malfunction, the code say open connection, the car suspension is stuck in a very hard mode.

Regards
Spencer
post #2 of 2 (permalink) Old 10-30-2020, 07:15 AM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Washington D.C. area
Posts: 3
You have Airmatic?

Sounds like a sensor, faulty or dirty strut. I need the code number and what scanner you pulled the code from.

Last edited by amusa; 10-30-2020 at 07:24 AM.
amusa is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes GLE Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome